خانه | اخبار | سرویس همایش و نشست | اولين کنسرت گروه شمس در ترکيه

اولين کنسرت گروه شمس در ترکيه

image

گروه شمس به سرپرستي کيخسرو پورناظري 15 فروردين ماه در استانبول کنسرت برگزار مي کند.

به گزارش خبرنگار موج، کيخسرو پورناظري با اعلام اين خبر گفت: اين کنسرت به دعوت مرکز فرهنگي سي. آر.آر برگزار مي شود و قطعاتي از ساخته هاي من، تهمورث و سهراب پورناظري اجرا مي شود.
گروه شمس تاکنون بيش از سيصد کنسرت در تالار و جشنواره هاي جهاني اجرا کرده و جوايز متعددي را هم کسب کرده است، اما براي اولين بار است که در کشور ترکيه به اجراي کنسرت مي پردازد.
وي اظهار داشت: براي اولين بار است که گروه شمس در ترکيه به اجراي کنسرت مي پردازد به همين دليل تصميم گرفتيم که گزيده اي از کارهاي قبلي اين گروه را اجرا کنيم. بيشتر قطعات اين کنسرت اجراي کنسرت گروه شمس در تابستان 1386 است که به مناسبت بزرگداشت سال جهاني مولانا در کاخ سعد آباد اجرا شد.
به گفته سرپرست و آهنگسار گروه شمس يکي از بخش هاي اين کنسرت اختصاص به بداهه نوازي تار و کمانچه دارد که توسط تهمورث و سهراب پورناظري اجرا مي شود. همچنين نوازندگاني از کشور فرانسه و انگليس دراين کنسرت گروه شمس را همراهي مي کنند. خوانندگي اين کنسرت بر عهده سهراب پورناظري و نجمه تجدد است.

اضافه کن به: Add to your del.icio.us del.icio.us Digg this story Digg Add to Technorati Technorati

نظرات (0 ارسال شد):

نظر خود را ارسال کنید comment
لطفاً کدی که در عکس می بینید را وارد کنید :
  • email ارسال ایمیل به دوست
  • print پرینت نسخه
  • Plain text متن کشف
تگها
تگی برای این مطلب نیست
سنجش این مطلب
3.00